Uniek nieuwbouwproject in landelijke omgeving

Villa Veerle

Cruysrede 4, 9520 Sint-Lievens-Houtem

In het landelijke Bavegem, deelgemeente van Sint-Lievens-Houtem, realiseert Renovera Projectontwikkeling deze schitterende villa na afbraak van een bestaande hoeve.

De grond van 1 hectare is gelegen in de Cruysrede als laatste bebouwbaar stuk in een doodlopend straatje, op 10 minuten van de oprit van de E40 in Wetteren.

De villa werd ontworpen door architect Tom Lierman uit Aalst en bestaat uit carport, inkom, grote berging, keuken met keukenberging en living.

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, 2 badkamers, bureelruimte en toilet.  Tevens is er een vergunning bekomen voor het plaatsen van een zwembad met poolhouse en is er ook een paardenstal van 100 m² vergund. De villa kan gepersonaliseerd worden naar de wensen en voorkeuren van de klant. Indien aan alle randvoorwaarden is voldaan, kan er aan 6% BTW gebouwd worden.

Kortom, een unieke eigendom op een uniek perceel grond, waar uiteraard een prijskaartje aan vasthangt. Voor deze villa mag u rekenen op een budget tussen 1.300.000 € en 1.500.000 € exclusief kosten, afhankelijk van de gebruikte materialen

LOCATIE
Sint-Lievens-Houtem
VERKOCHT
Nee
TOT. OPPERVLAKTE
1 hectare
OPPERVLAKTE TERRAS
Overdekt terras: 20 m²
Niet-overdekt terras: 51 m²
CARPORT
Ja
AANTAL SLAAPKAMERS
3 slaapkamers
LIFT
Nee
Tuin
Ja
BERGING
Ja
MOGELIJKHEID OM AAN 6% BTW TE KOPEN:
Ja