3 lofts

Aalter, Bellemstraat

Een oud naaiatelier ombouwen tot 3 lichtrijke lofts met heel wat aandacht voor hergebruik van bestaande elementen. Het kan! Het statige pand, gelegen op een boogscheut van het station en het stadscentrum van Aalter wordt een schitterend project. Ben je starter, alleenstaande, senior of een jong gezin die graag ruim woont? In deze riante lofts met een oppervlakte van ca 150 vierkante meter voelt iedereen zich meteen thuis.

DE UITDAGING

De grootste uitdaging was om bij deze doorgedreven renovatie met respect om te gaan met de geschiedenis en de authenticiteit van dit unieke gebouw.

DE OPLOSSING

Polybeton en het gebruik van duurzame materialen zoals mortex en corian, evenals stalen trappen en een gashaard in staal maken het industriële plaatje compleet. Mede door de gekaleide buitengevels en plafonds wordt het authentieke karakter van de lofts onderstreept. De charme van het gebouw in combinatie met aangename, strakke en vooral lichtrijke leefruimtes laten je meteen helemaal wegdromen. Bovendien wordt er voor 2 lofts een dakuitbouw in glas voorzien, waardoor de lofts panoramische terrassen van maar liefst 40 vierkante meter hebben.

LOCATIE
Aalter
AFGEWERKT
2020 - Januari
VERKOCHT
alle lofts in 2020
TOT. OPPERVLAKTE
150 m2