Renovera_renovatie_projectontwikkeling_Johan_Baeten_1

Ons verhaal

Het verhaal van Renovera begint in 2015. Bij de renovatie van hun eigen gezinswoning, komen Cindy Avau en Johan Baeten voor het eerst in contact met de Scandinavische woonstijl. Cindy is haar hele leven al werkzaam in de autobranche, maar is ook haar hele leven al gepassioneerd door mooie wooninterieurs. Johan had op dat ogenblik al meer dan zijn sporen verdiend in de ontwikkeling van winkelprojecten voor de Groep Vanhee uit Oostkamp.

Zonder hulp van een interieurarchitect zijn zij samen aan de slag gegaan om hun gezinswoning, een aftandse fermette uit de jaren ’80, om te vormen naar een mooie, hedendaagse woning, waar hout, natuurlijke lichtinval en lichte kleuren de toon voeren.  Met succes, want er kwamen heel wat lovende reacties van mensen die in de woning op bezoek waren.  Op dat ogenblik is het idee ontstaan om er professioneel mee aan de slag te gaan.

Met de hulp van de aannemer die de renovatie van de gezinswoning uitgevoerd had, zijn zij op zoek gegaan naar eigen renovatieprojectjes en 4 jaar later worden de gerealiseerde projecten gebundeld onder de naam “Renovera”, Zweeds voor “Renoveren”, om de Scandinavische stijl, waarin de projecten gerenoveerd worden, te onderstrepen.

Sinds 2018 worden er – veelal met partners die al meer dan hun strepen verdiend hebben in de bouw- ook nieuwbouwprojecten ontwikkeld.  Hierbij staan architectuur en heel mooie interieurs in Scandinavische stijl steeds centraal.

Renovera staat klaar voor al uw renovatie en nieuwbouwprojecten in Scandinavische stijl:

  • Wij kopen en verbouwen een woning
  • Heb je reeds een woning gekocht en is er nog heel wat renovatiewerk te realiseren? Renovera staat je bij om een totaal renovatieproject tot een goed einde te brengen.
  • Heb je interesse om te investeren in vastgoed? Vandaag investeren, morgen renoveren en het vastgoed laten renderen. Het kan! We begeleiden in het laten renderen van jouw investeringen.
  • We zijn steeds op zoek naar bouwgronden, bestaande panden waar een verbouw- of nieuwbouwproject kan gerealiseerd worden.

Met 15 jaar ervaring in de sector zijn we jouw persoonlijke partner waarbij we resoluut kiezen voor de best mogelijke kwaliteit en nemen ineens ook alle zorgen uit jouw handen. We richten ons op starters, koppels, singels, gezinnen, senioren en investeerders die op zoek zijn naar een smaakvol pand.

Renovera hecht veel belang aan jouw noden en wensen waarbij details niet over het hoofd worden gezien. We zorgen voor net dat tikkeltje meer zodat het pand na de verbouwing helemaal aan jouw wensen voldoet. We vinden het cruciaal dat we zelf graag in de gerenoveerde woning zouden wonen of dat we er zelf zouden in investeren. Dit strookt dan ook met onze missie: projecten afleveren waar wij ook volledig achter staan. Van architecturale vormgeving tot interieurinrichting: alles wordt tot in de details afgewerkt.

Ontdek Renovera in "Alle zaken op een rijtje" op Kanaal Z

EEN PASSIE
VOOR PUUR

Voor elk project wordt gestreefd naar een tijdloze inrichting. Het gebruik van lichte, natuurlijke en gebruiksvriendelijke materialen alsook de herkomst ervan staan hierbij centraal. Diverse houtsoorten geven je woning, appartement of loft een warme authentieke uitstraling. Van vloer, trap, tot keukenwerkbladen; Zelfs in de kleinste rijwoning wordt er gewerkt met kwaliteitsvolle eik of beuk, volledig op maat en naar wens van de klant.

Met liefde voor het vak streeft ons team iedere dag naar de perfectie. Al onze keukens, trappen en badkamermeubels worden door ons in eigen beheer vervaardigd. Design en vakmanschap met focus op een hoge kwaliteit staan hierbij centraal. Dit is al 4 jaar de sleutel tot succes.

Het natuurlijke kleurgebruik in onze interieurs is er vooral op gericht om de ruimten rust en openheid te laten uitstralen. Vaak is de basiskleur wit in verschillende tinten gecombineerd met zwart als contrasterend element. We leveren alle projecten volledig geschilderd op in 2 afwerkingslagen, met andere woorden volledig instapklaar.

"SLECHTS DIEGENE MAG SLOPEN DIE IETS BETER KAN BOUWEN"

- Mahatma Ghandi