Open bebouwing

Laarne

Dendermondsesteenweg 89

LUXEVILLA OP EEN STUK GROND VAN 60 ARE UITGEVOERD IN TOPMATERIALEN

Op een perceel grond van maar liefst 60 are, ontwikkelde Renovera projectontwikkeling deze schitterende nieuwbouwvilla met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 281 m². Niets maar dan ook niets werd aan het toeval overgelaten in deze villa: een pivoterende inkomdeur bekleed in eiken planchetten in thermowood aan de inkom (leverancier Carpentier (www.carpentier.be), mortex in de inkomhal, parket over de volledige living, keuken, bureel en bijkeuken, evenals de volledige bovenverdieping (behalve de badkamer die in mortex uitgevoerd is).

Een leuk detail: de parket op de benedenverdieping is ter plaatse met olie behandeld, om een tint te bekomen die het best bij de keuken en de haardwand past. De parket op de bovenverdieping en de eik van de trap is ter plaatse vernist met een kleurloze matte vernis van Hesse – Lignal.

Overal in de woning zijn er plafondhoge, op maat gemaakte blokdeuren geplaatst. Tussen de living en de bureelruimte is er een op maat gemaakte en door een interieurarchitect ontworpen stalen wand geplaatst. Op de beneden – en bovenverdieping is vloerverwarming voorzien. Momenteel is de verwarming opgestart door middel van een gasketel van Vaillant, maar er is een warmtepomp lucht / water in bestelling. De gasketel wordt vervangen van zodra de warmtepomp geleverd wordt. Na de installatie zal er ook kunnen gekoeld worden door de warmtepomp.

In de living vinden we tevens een volledig geïnstalleerde gashaard inclusief TV – wand. Deze wand is geplaatst door de firma Brynaert uit Erpe – Mere (www.brynaert.be ) . De haard is van het merk Kalfire. De kasten zijn uitgevoerd in notelaar – fineer, evenals de kasten van het keukeneiland en sommige delen van de keuken.

De open keuken met eiland is een echte parel en trekpleister in de woning. Ze valt op door de combinaties van de gebruikte materialen: notelaar fineer gecombineerd met matgelakte wanden, in dezelfde kleur van de muren. Om het geheel wat levendig te maken, werd gekozen voor een marmer “Calacatta Viola” van bij Van Landeghem Natuursteen uit Temse. (www.vanlandeghem.be) De keuken werd ontworpen door binnenhuisarchitect Kove uit Sint – Niklaas (www.kove.be) en werd op maat gemaakt door een lokale schrijnwerker. De keukentoestellen zijn allen van het merk Atag. Volgende toestellen zijn aanwezig in de keuken:

  • Inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging in het eiland
  • Vaatwasser
  • Oven
  • Microgolf
  • Warmhoudlade
  • Frigo van 178 cm

Alle ramen zijn plafondhoog in Alu – profielen van alu K, geleverd door raamfabrikant Van Hecke uit Denderhoutem, een familiebedrijf met een lange traditie. De gevels zijn uitgevoerd in een crepi in betonlook. De bedoeling is geweest om de look van echte beton na te streven, met alle voordelen van een crepi, vooral naar isolatie dan. Om te weten welk materiaal gekozen werd voor de gevel, kan er gekeken worden op de volgende site: www.isditbeton.be .
De leverancier van de betonlook- crepi heeft speciaal een website gebouwd rond dit thema.

Het terras van om en bij de 80 m² werd volledig uitgevoerd in gepolierde beton. Rondom de woning is een grindpaadje geplaatst. Boven zijn alle ramen in de achtergevel voorzien van screens die als zonwering van heel veel nut zijn. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2 wasbakken in corian en een ligbad in corian.

Heel belangrijk is dat de woning -indien aan de juiste voorwaarden is voldaan door de koper- kan gekocht worden aan 6% BTW

LOCATIE
Laarne
AFGEWERKT
In 2023
VERKOCHT
Nog te koop
TOT. OPPERVLAKTE
281 m2

FOTO’S

3D RENDERS